Cercar a LAFH.info
dissabte 13 abril 2024
Secciones LAFH
Consultoria
Conferències
Formació en Xarxa
Articles
Agenda
Currículum
GC-X
Equip
Serveis
Zona @rroba
> Currículum > CV Enredando.com > Jornades en.red.ando > III Jornada en.red.ando > Ponents > Luis Ángel Fernández Hermana
CV LAFH III Jornada en.red.ando
Luis Ángel Fernández Hermana


Director d' Enredando.com, ha simultanejat durant l'última dècada la corresponsalía científica per a diversos mitjans de comunicació amb la investigació en temes de comunicació digital i gestió de coneixement en xarxa. És autor del llibre "En.red.ando" (Edicions B).

L'empresa Enredando.com, a través de la seva revista del mateix nom, ha vingut reflexionant i experimentant des de 1996 sobre l'impacte i l'evolució d'Internet, el que ha convertit a aquest mitjà electrònic en un privilegiat consultor i analista tecnològic de considerable repercussió en la Xarxa. Aquest treball d'investigació ha permès a en.red.ando desenvolupar serveis i productes per a crear i gestionar coneixement en xarxa.

En aquest sentit, destaca una tecnologia pròpia, en.medi@, per a dissenyar i gestionar "xarxes intel·ligents". L'aplicació d'aquesta tecnologia al camp de l'aprenentatge i la formació ha desembocat, entre altres productes, en un campus de formació virtual, el disseny i funcionament de la qual incorpora gran part del coneixement generat en els últims dos anys pels propis usuaris de baraz@, l'en.medi@ que en.red.ando ha dissenyat per a la formació en xarxa.

Els resultats obtinguts fins a ara amb aquestes plataformes virtuals de formació PVF) van ser l'eix de la presentació de Luis Ángel Fernández Hermana en la III Jornada en.red.ando

Enllaços

Currículum complet i actualitzat de Luis Ángel Fernández Hermana.

ESPAÑOL
Cercar per temàtica
 Cerca avançada
LAFH en:
  • Google
  • Yahoo!
  • Ask Jeeves
  • Terra


  • ©LAFH, 2005. Todos los derechos reservados. lafh@lafh.info producido por gnuine