Cercar a LAFH.info
dissabte 13 abril 2024
Secciones LAFH
Consultoria
Conferències
Formació en Xarxa
Articles
Agenda
Currículum
GC-X
Equip
Serveis
Zona @rroba
> Currículum > CV Enredando.com > Jornades en.red.ando > III Jornada en.red.ando > Ponents > Daniel J. Sandin
Daniel J. Sandin


Daniel J. Sandin


Director del Laboratori de Visualització Electrònica (Electronic Visualisation Laboratory, EVL), professor de l'Escola d'Art i Disseny de la Universitat d' Illinois a Chicago (UIC) i profesor adjunt del Centre Nacional d'Aplicacions per a Supercomputació (NCSsA).

El seu primerenc interès en el processat d'imatges (video i gràfics) per computadora en temps real li va conduir al seu treball pioner en video sintetitzadors. Com co-director del EVL, Sandin també dirigeix investigacions en entorns virtuals, visualització científica, entorns de tele-immersió (una combinació de Realitat Virtual i optimització d'algorismes per a diversos ordinadors paral·lels, i visualització matemàtica abstracta).

Sandin ha rebut el reconeixement, juntament amb el co-director de EVL Tom DeFanti, per concebre The Cave, un teatre de realitat virtual que ha anat evolucionant cap a la seva concreció en un espai de tele-immersió en realitat virtual per al treball en col·laboració. Les obres de video/ordinador de Sandin han estat exposades en conferències i museus de tot el món.

Enllaços
Pàgina de Daniel J.Sandin.

ESPAÑOL
Cercar per temàtica
 Cerca avançada
LAFH en:
  • Google
  • Yahoo!
  • Ask Jeeves
  • Terra


  • ©LAFH, 2005. Todos los derechos reservados. lafh@lafh.info producido por gnuine