Cercar a LAFH.info
dimecres 28 febrer 2024
Secciones LAFH
Consultoria
Conferències
Formació en Xarxa
Articles
Agenda
Currículum
GC-X
Equip
Serveis
Zona @rroba
> Currículum > CV Enredando.com > Jornades en.red.ando > III Jornada en.red.ando > Programa
Programa III Jornada en.red.ando

La III Jornada en.red.ando 'Construint l'espai virtual' es va celebrar el divendres 31 de gener de 2003, a Barcelona.


La III Jornada en.red.ando va consistir en un dia complet de sessions de treball teòriques i pràctiques entre els ponents i els assistents a la trobada.

El Secretari de Telecomunicacions i Societat de la Informació de la Generalitat de Catalunya, Jordi Alvinyà i Rovira, va ser l'encarregat d'inaugurar l'acte.

Les sessions teòriques van córrer a càrrec dels ponents, que van disposar d'una hora de durada per a exposar les seves últimes investigacions enfocades cap a la construcció de plataformes virtuals d'aprenentatge i el treball de col·laboració i formació en entorns de realitat virtual.

Les sessions pràctiques van ser els tallers, de tres quarts d'hora de durada aproximadament, on els assistents van poder realitzar preguntes als ponents amb la finalitat de crear un marc de treball interactiu i d'interès per a tots amb exemples i casos reals. Un dels tallers, el del ponent Daniel J. Sandin, va contar a més amb una experiència de tele-immersió en realitat virtual.


Matí

8.45h. Recepció dels assistents i lliurament de la documentació.

9.15h. Inauguració de la III Jornada en.red.ando, per Jordi Alvinyà i Rovira, Secretari de Telecomunicacions i Societat de la Informació de la Generalitat de Catalunya.

9.30h. Feng-Kwei Wang, professor assistent en l'Escola de Ciències de la Informació i Tecnologies de l'Aprenentatge (SISLT) en la Universitat de Missouri (Columbia), va presentar els seus treballs d'investigació sobre sistemes virtuals de coneixement basats en el raonament. (1 hora de durada).

10.30h. Taller.

11.30h. Cafè

11.45h. Luis Ángel Fernández Hermana, director de en.red.ando. (1 hora de durada).

12.45h. Taller.

13.45h Temps lliure per a l'esmorzar.


Tarde

16h. Daniel J. Sandin, Director del Laboratori de Visualització Electrònica (EVL), va presentar els treballs de la EVL's en tele-immersió i la realitat virtual (mons virtuals). (1 hora de durada).

17h. Cafè

17.15h. Taller. Daniel J. Sandin, en colaboració amb el Centre de Realitat Virtual UPC-gedas e i2CAT, va ensenyar The Cave i va realitzar una experiència de tele-inmersió en realitat virtual per el treball col.laboratiu.

18.15h. Descans.

18.30h. Resume i conclusions de la III Jornada en.red.ando.

19.15h. Clausura de la III Jornada en.red.ando.Nit

20.45h. Sopar pels assistents a la III Jornada en.red.ando.

ESPAÑOL
Cercar per temàtica
 Cerca avançada
LAFH en:
  • Google
  • Yahoo!
  • Ask Jeeves
  • Terra


  • ©LAFH, 2005. Todos los derechos reservados. lafh@lafh.info producido por gnuine