Cercar a LAFH.info
dissabte 22 juny 2024
Secciones LAFH
Consultoria
Conferències
Formació en Xarxa
Articles
Agenda
Currículum
GC-X
Equip
Serveis
Zona @rroba
> Currículum > CV Enredando.com > Jornades en.red.ando > III Jornada en.red.ando > Ponents
   · Feng-Kwei Wang · Daniel J. Sandin · Luis Ángel Fernández Hermana
Ponents III Jornada en.red.ando
Enredando.com va portar a Barcelona per a la III Jornada en.red.ando a un selecte grup de líders mundials el treball dels quals se centra en la investigació sobre la construcció de plataformes virtuals d'aprenentatge o el treball en col·laboració en entorns de realitat virtual.

Resulta complex explicar les experiències que vivim en un entorn virtual. Sabem el que fem o podem fer quan ens connectem al ciberespai, però les coses es compliquen quan ens desconnectem i intentem sistematitzar aquesta experiència i vam tractar de transmetre-la en tota la seva riquesa i densitat en el món real.

En la III Jornada en.red.ando es van presentar investigacions realitzades en avançades plataformes virtuals d'aprenentatge, sistemes de coneixement basats en el raonament a partir de la col·laboració en espais online, així com els treballs més punters en tele-immersió i mons virtuals col.laboratius, que ens van ajudar a comprendre la naturalesa de la relació amb els altres en l'espai virtual.

Tots aquests treballs representen els desenvolupaments actuals més avançats per a "urbanitzar" l'espai virtual, per a construir zones de referència que organitzin les activitats dels usuaris i garanteixin que aconsegueixin els objectius que es proposen: p.ex., aprendre i gestionar coneixement en xarxa. "Construint l'espai virtual" suposa, doncs, endinsar-se en la visió més complexa del món de les xarxes o, el que és el mateix, en les "primeres urbanitzacions" efectives de la Societat del Coneixement.

La III Jornada en.red.ando va contar amb una fase virtual anomenada GC-Xarxa (Gestió de Coneixement en Xarxa) que es va portar a terme sobre la tecnologia en.medi@ desenvolupada per en.red.ando per a construir xarxes intel·ligents.
GC-Xarxa va ser  un dels espais de referència en Internet sobre la Gestió de Coneixement en Xarxa. Durant la fase virtual de la III Jornada en.red.ando, a més dels habituals participants, GC-Xarxa també va contar amb documents i investigacions dels ponents de l'esdeveniment.

Així, els participants en aquest espai assistents o no a la jornada presencial van tenir l'oportunitat de treballar amb ells, aprofitar la documentació que aporten els gestors de coneixement en xarxa d'en.red.ando i contribuir a les conclusions que es van presentar a Barcelona.
ESPAÑOL
Cercar per temàtica
 Cerca avançada
LAFH en:
  • Google
  • Yahoo!
  • Ask Jeeves
  • Terra


  • ©LAFH, 2005. Todos los derechos reservados. lafh@lafh.info producido por gnuine