Cercar a LAFH.info
dimecres 28 febrer 2024
Secciones LAFH
Consultoria
Conferències
Formació en Xarxa
Articles
Agenda
Currículum
GC-X
Equip
Serveis
Zona @rroba
> Currículum > CV Enredando.com > Jornades en.red.ando > II Jornada en.red.ando > Ponents
   · Hans-Georg Stork · Johan Bollen · Francis Heylighen · Cliff Joslyn · James Hendler · Luis Ángel Fernández Hermana
Ponents II Jornada en.red.ando
En la II Jornada en.red.ando es van  presentar els nous llenguatges per a l'organització intel·ligent i automàtica del coneixement en Internet. A partir d'ara, els servidors web podran ‘comprendre’ el sentit semàntic dels documents que emmagatzemen i podran negociar entre ells la forma d'oferir-los als usuaris.

Aquests sistemes són, doncs, d'una importància estratègica per a les organitzacions, perquè els ofereixen les claus per a elaborar les estratègies en la Xarxa a partir d'una nova ordenació i visibilitat semàntica dels continguts.

Les investigacions que es van presentar en la II Jornada en.red.ando se centren a desenvolupar nous motors de recerca basats en agents intel·ligents, que identifiquen intuïtivament el coneixement emmagatzemat en la Xarxa i ho ofereixen als usuaris tal com ells ho han demanat. 

A la II Jornada en.red.ando va haber una fase virtual anomenada GC-Xarxa , que es va iniciar en el mes de setembre de 2001. GC-Xarxa té continuïtat una vegada conclosa la II Jornada en.red.ando, a fi de fer créixer en Internet un lloc de referència dedicat a les Tecnologies de la Informació de Pròxima Generació.

D'aquesta forma, en.red.ando converteix un espai virtual com GC-xarxa en una plataforma intercongresual per a preparar les trobades dels pròxims anys.

La fase virtual de la II Jornada en.red.ando va comptar amb la participació dels propis ponents i moderadors de la reunió a Barcelona. Així, els participants en aquest espai --assistents o no a la jornada presencial-- vàren tenir l'oportunitat de treballar amb ells, aprofitar la documentació que aporta la redacció d'en.red.ando i contribuir a les conclusions que es van  presentat a Barcelona.
ESPAÑOL
Cercar per temàtica
 Cerca avançada
LAFH en:
  • Google
  • Yahoo!
  • Ask Jeeves
  • Terra


  • ©LAFH, 2005. Todos los derechos reservados. lafh@lafh.info producido por gnuine