Cercar a LAFH.info
dimecres 28 febrer 2024
Secciones LAFH
Consultoria
Conferències
Formació en Xarxa
Articles
Agenda
Currículum
GC-X
Equip
Serveis
Zona @rroba
> Currículum > CV Enredando.com > Jornades en.red.ando > I Jornada en.red.ando > A qui interessa
A qui interessa
La I Jornada en.red.ando sobre tecnologies de pròxima generació per a l'anàlisi, tractament i visualització de la informació va estar dirigida a:

  • directors d'informació,
  • directors de màrqueting
  • directors d'internet
  • directors de sistemes d'informaciói, en general, a qui pren decisions en empreses, organitzacions o administracions locals, regionals o estatals espanyoles. Com diu David Lantrip , un dels ponents de la I Jornada en.red.ando, : "a la gent que veu els antics patrons des d'un nou punt de vista, a qui els podem proporcionar els processos i les eines necessàries per a entendre el coneixement com un producte de les interaccions de les persones amb la informació."

[MISSATGE DE DAVID LANTRIP AL FORO DE GESTIÓ DEL CONEIXEMENT
DE BRINT.COM (The BizTech network): "I view knowledge as emerging from the interactions
of people with data. This interaction is clearly a creative and hardly manageable process in conventional ways of thinking about "management (e.g., scheduled)." Nonetheless, we can stimulate the process and provide tools forpeople to gain insights from seeing old patterns in new ways. For example, visualization tools have provided numerous examples of how multiple views can create knowledge of complex relationships and trends in data that are otherwise impossible to see
".
]

La I Jornada en.red.ando, en definitiva, va estar dirigida a aquelles persones clau de cada empresa, organització o administració responsables de la generació de continguts, gestió del coneixement i disseny dels fluixos de comunicació estratègica per al seu posicionament en el mercat.

Així mateix, els assistents (i també els que no vàren poder assistir a la Jornada presencial) van poder seguir les línies de treball que es van tractar el dia 27 d'octubre a Barcelona i les conclusions de la mateixa a través d'en.jornad@, la fase virtual de la Jornada, basada en una tecnologia d'Enredando.com i aplicada en aquest cas per al seguiment inter-congressual de la I Jornada en.red.ando. La inscripció a la I Jornada en.red.ando va tenir un preu de 120.000 pessetes fins al 1 d'agost del 2000 i de 170.000 a partir d'aquesta data. L'assistència va estar limitada a 80 participants, per rigorós ordre d'inscripció, per a garantir un clima adequat de treball juntament amb els ponents i els experts .


La logística de la I Jornada en.red.ando va córrer a càrrec de Grup Pacífic.

ESPAÑOL
Cercar per temàtica
 Cerca avançada
LAFH en:
  • Google
  • Yahoo!
  • Ask Jeeves
  • Terra


  • ©LAFH, 2005. Todos los derechos reservados. lafh@lafh.info producido por gnuine