Cercar a LAFH.info
dimarts 27 febrer 2024
Secciones LAFH
Consultoria
Conferències
Formació en Xarxa
Articles
Agenda
Currículum
GC-X
Equip
Serveis
Zona @rroba
> Currículum > CV Enredando.com > Gestió de Coneixement en xarxa > en.medi@
en.medi@

en.medi@


en.medi@
és la tecnologia desenvolupada per Enredando.com per a la gestió de coneixement en xarxa (GC-X ). L'activitat que té lloc dintre d'aquest espai virtual té com fiqui generar una Base de Coneixement relativa als objectius fixats per a l'en.medi@ en qüestió.

Aquesta activitat està guiada pels propis participants, així com pel moderador i els gestors de coneixement en xarxa, qui aporten materials de suport, així com documentació pertinent, experiències i opinions d'experts. El conjunt d'aquesta activitat pot convertir-se en un metodologia de formació en xarxa (e-learning) sobre el tema d'en.medi@ (desenvolupament d'un projecte, organització del treball en xarxa en una organització, generació de continguts sobre un àmbit d'activitat, etc.).

AL mateix temps que treballen en la xarxa en.medi@, els participants creen els procediments sobre com desenvolupar aquest tipus d'activitat. Una vegada que aquesta estigui formalitzada, en.medi@ pot incloure zones específiques de Formació en.xarxa per a reciclar personal o per a formar a persones noves que s'incorporin al projecte. Això permet:

· els nous participants poden integrar-se fàcil i ràpidament a la dinàmica de l'espai, aportant al mateix de manera productiva des del primer moment.

· poden formar-se i posar-se ràpidament al dia en relació als resultats produïts en el temps d'activitat de l'espai.

· aprenguin de l'experiència acumulada els beneficis i oportunitats de treballar en xarxa.

A manera d'exemple imaginem un equip de treball en un en.medi@ integrat pels responsables de les àrees relacionades amb la logística d'una gran empresa, que es troben en distintes ciutats (o països). Els objectius d'aquest en.medi@ són coordinar les activitats de cada àrea a fi de millorar la rapidesa i efectivitat de les seves decisions, disposar d'un sistema de comunicació que permeti reaccionar ràpidament a problemes concrets, i compartir efectivament les experiències i coneixements de manera que diverses àrees no inverteixin recursos per separat per a solucionar problemes similars.

Després d'un cert temps de treball en comú, els integrants de l'en.medi@ han desenvolupat metodologies que milloren els processos logístics i redueixen els marges d'error, les quals formen part de la Base de Coneixement.

Quan s'incorporen nous integrants a l'espai, un àrea de Formació en.xarxa serà de gran utilitat per a:

- aprendre el funcionament de l'espai en general i, en particular, de les rutines i sistemes que els participants han establert per a desenvolupar el treball dintre de l'en.medi@ .

- posar-se ràpidament al dia dels resultats produïts (metodologies que milloren els processos en el nostre exemple) de manera que puguin aplicar-los des de de el primer dia.

ESPAÑOL
Cercar per temàtica
 Cerca avançada
LAFH en:
  • Google
  • Yahoo!
  • Ask Jeeves
  • Terra


  • ©LAFH, 2005. Todos los derechos reservados. lafh@lafh.info producido por gnuine