Cercar a LAFH.info
divendres 23 febrer 2024
Secciones LAFH
Consultoria
Conferències
Formació en Xarxa
Articles
Agenda
Currículum
GC-X
Equip
Serveis
Zona @rroba
> Currículum > CV Enredando.com > Revista en.red.ando
   · Articles en.red.ando 1996 · Articles en.red.ando 1997 · Articles en.red.ando 1998 · Articles en.red.ando 1999 · Articles en.red.ando 2000 · Articles en.red.ando 2001 · Articles en.red.ando 2002 · Articles en.red.ando 2003 · Articles en.red.ando 2004 · Entrevistes revista en.red.ando · Contes de Nadal
Revista en.red.ando
Revista en.red.ando


El 8 de gener de 1996 va aparèixer el primer editorial de la revista electrònica en.red.ando, un dels primers intents d'analitzar des de la Xarxa l'impacte d'Internet en la nostra societat.

Aquell modest esforç es va convertir en una revista setmanal que tots els dimarts, fins a l'última setmana de juliol de 2004, va oferir una àmplia gamma d'anàlisi i reflexions sobre Internet i la Societat-Xarxa.

La revista en.red.ando va publicar durant els seus vuit anys d'existència centenars d'articles sobre els temes més variats, des del periodisme digital i el canvi de paradigma en el model de comunicació, fins a l'impacte de les xarxes en la societat, la política, la ciència, la cultura, l'economia, les organitzacions, les relacions internacionals o la vida quotidiana.

Els articles publicats van ser elaborats per una vasta xarxa de col·laboradors i per la pròpia redacció de la revista, sempre a partir d'experiències directes en relació amb els temes tractats.

La distribució setmanal (en castellà, anglès, gallec i català) d'un resum d'aquests continguts, més l'editorial complet que signava el director, va arribar a subscriptors dels cinc continents.

Per a ells, els articles de la revista es van convertir en material obligat de consulta, investigació i prospecció sobre els canvis que està experimentat la nostra societat.

En aquest espai podrà trobar els editorials signats per Luis Ángel Fernández Hermana per a la revista en.red.ando. També es publicaran els articles d'altres autors que vulguin unir-se a aquest esforç per tornar a col·locar en la Xarxa els continguts de la revista.
ESPAÑOL
Cercar per temàtica
 Cerca avançada
LAFH en:
  • Google
  • Yahoo!
  • Ask Jeeves
  • Terra


  • ©LAFH, 2005. Todos los derechos reservados. lafh@lafh.info producido por gnuine