Cercar a LAFH.info
diumenge 21 juliol 2024
Secciones LAFH
Consultoria
Conferències
Formació en Xarxa
Articles
Agenda
Currículum
GC-X
Equip
Serveis
Zona @rroba

· Aplicació de tecnologies de la informació en les organitzacions
· Gestió de coneixement en xarxa  (GC-Xarxa)
· Comunicació digital
· Formació i  aprenentatge en xarxa
· Creació i  desenvolupament de comunitats virtuals

LAFH, consultor

En aquestes pàgines trobarà els diferents serveis de consultoria, formació i assessoria que, des de LAFH, Consultor, donem en el camp de l'aplicació de les noves tecnologies de la informació i la comunicació en les organitzacions.

Encara ens queda per publicar una part important del material que finalment estarà disponible, pel que cada dia anirem incorporant documents nous.

També podrà consultar les diverses activitats que va realitzar l'empresa Enredando.com, de la qual Luis Ángel Fernández Hermana va ser fundador i director des de gener de 1996 a juliol de 2004.

Els editorials i articles que va signar en la revista electrònica en.red.ando durant aquest període, més de 400, s'aniran publicant aquí en castellà, català i anglès, juntament amb els articles d'altres autors que han acceptat unir-se a aquest esforç per recuperar part dels continguts del projecte Enredando.com.

LAFH també publicarà en aquesta web la majoria dels articles que ha escrit per a altres mitjans durant els últims 10 anys sobre ciència, tecnologia i medi ambient.

Si desitja saber més sobre els serveis de LAFH, Consultor, si us plau accedeixi aquí.

Memòria: ressuscita i connecta't!

Autor:  Luis Angel Fernández Hermana
Data:  1998-07-14 
Temàtiques:  Llenguatge  Empresa  Cibercultura 

Editorial número 128

La corporació alemanya Bertelsmann crearà una Llibreria Virtual amb 200.000 títols en les lleixes digitals. L' escenari abastarà Espanya, Portugal i tota

http://t.me/iv?url=https://www.rephandbag.com

l'Amèrica Llatina. Els objectius empresarials són plantar una barrera a Amazon.com, i resituar la indústria editorial de continguts en castellà. Els llibres descatalogats es podran recuperar amb la impressió a petició. Però això és només l'inici, perquè la multinacional contempla convertir-se en proveïdor d'accés a Internet, traducció massiva de continguts i desenvolupament d'Intranets. Bertelsmann és propietaria d'American On Line-Europa, el buscador Lycos. També de la Random House a EE.UU, Sudamèrica a Argentina, Lumen i Debate a Espanya, Bertrand a Portugal, i nombrosos diaris i canals de TV.


leer más >>
El Formiguer Virtual

Autor:  Luis Angel Fernández Hermana
Data:  1998-07-07 
Temàtiques:  Ciència  Tecnologia  Participació 
Organitzador:  revista en.red.ando

Editorial número 127

La Xarxa és un ecosistema en constant moviment i evolució. Brian Goodwin, autor del llibre "Cómo el Leopardo cambió sus manchas" acaba d'escriure un article a la revista New Scientist sobre la "intel.ligència col.lectiva" de les formigues. Juntament amb Ricard Solé (UPC) i Octavio Miramontes van fabricar un formiguer virtual. El model va permetre comprovar que la interacció més important per arribar al ritme col.lectiu era el de les formigues actives amb les inactives (no les actives amb les actives). Resulta difícil predir el comportament organitzat i cooperatiu a Internet a partir de cadascú dels internautes.


leer más >>
ESPAÑOL
 Cerca avançada
No s'han trobat breus
©LAFH, 2005. Todos los derechos reservados. lafh@lafh.info producido por gnuine