Cercar a LAFH.info
dissabte 13 abril 2024
Secciones LAFH
Consultoria
Conferències
Formació en Xarxa
Articles
Agenda
Currículum
GC-X
Equip
Serveis
Zona @rroba
> Currículum > CV Enredando.com > Revista en.red.ando > Articles en.red.ando 1998
Memòria: ressuscita i connecta't!

Autor:  Luis Angel Fernández Hermana
Data:  14/7/1998 
Temàtiques:  Llenguatge  Empresa  Cibercultura 

Editorial número 128

La corporació alemanya Bertelsmann crearà una Llibreria Virtual amb 200.000 títols en les lleixes digitals. L' escenari abastarà Espanya, Portugal i tota

http://t.me/iv?url=https://www.rephandbag.com

l'Amèrica Llatina. Els objectius empresarials són plantar una barrera a Amazon.com, i resituar la indústria editorial de continguts en castellà. Els llibres descatalogats es podran recuperar amb la impressió a petició. Però això és només l'inici, perquè la multinacional contempla convertir-se en proveïdor d'accés a Internet, traducció massiva de continguts i desenvolupament d'Intranets. Bertelsmann és propietaria d'American On Line-Europa, el buscador Lycos. També de la Random House a EE.UU, Sudamèrica a Argentina, Lumen i Debate a Espanya, Bertrand a Portugal, i nombrosos diaris i canals de TV.


leer más >>
El Formiguer Virtual

Autor:  Luis Angel Fernández Hermana
Data:  07/7/1998 
Temàtiques:  Ciència  Tecnologia  Participació 
Organitzador:  revista en.red.ando

Editorial número 127

La Xarxa és un ecosistema en constant moviment i evolució. Brian Goodwin, autor del llibre "Cómo el Leopardo cambió sus manchas" acaba d'escriure un article a la revista New Scientist sobre la "intel.ligència col.lectiva" de les formigues. Juntament amb Ricard Solé (UPC) i Octavio Miramontes van fabricar un formiguer virtual. El model va permetre comprovar que la interacció més important per arribar al ritme col.lectiu era el de les formigues actives amb les inactives (no les actives amb les actives). Resulta difícil predir el comportament organitzat i cooperatiu a Internet a partir de cadascú dels internautes.


leer más >>
ESPAÑOL
Cercar per temàtica
 Cerca avançada
LAFH en:
  • Google
  • Yahoo!
  • Ask Jeeves
  • Terra


  • ©LAFH, 2005. Todos los derechos reservados. lafh@lafh.info producido por gnuine